Plesna škola

U terminima određenim za bebe dolaze mališani od četiri do šest godina. Radi se na njihovim antropomotoričkih soposobnostima, i savladavanju ritmova, pokreta, kroz koreografije prilagođene njihovom uzrastu. Termini za decu osnovne škole podrazumevaju rad na tehnici i koreografijama prilagođenim njihovom uzrastu. Pored koraka kojima vladaju, deca izrastaju u zdrave ličnosti. U našoj školi uče šta je kvalitetna muzika, razvija im se svest o telu i pravilnom načinu života. Bave se zahtevnijim koreografijama, a radi se na rešavanju problema svake individue. Tečaj za odrasle je veoma temeljan pa proigraju čak i oni koji nisu ni sanjali da će uspeti da se kreću u plesnim ritmovima. Svi bi od dece do penzionera trebalo da upražnjavaju ovaj vid rekreacije. To je jedna vrsta muško ženske komunikacije, relaksacije i fizičkog pražnjenja, koji za rezultat ima zadovoljstvo i osećaj sreće. U školi plesa se uče standardni i latino američki plesovi, senzualni i ostali plesovi. Standardni plesovi su: Bečki i engleski valcer, tango, fokstrot, i slov foks. Latino američki su: Samba, Rumba, Ča Ča Ča, Džajv, i Paso Doble. Senzualni plesovi su: Salsa, Baćata, Merenge, Kizomba. Dok u ostale plesove spada: Rock & Roll, Bluz, Polka, Sirtaki, Mambo…

Plesni klub

Sportski ples je toliko bogat, toliko dubok, lep, atraktivan, i raznolik, da ga ne treba menjati da bi se dopao. Ono što je uloga nas trenera u plesnom klubu jeste da ga prezentujemo na pristupačan, atraktivan način i da ga vodimo svojim primerom i kao treneri i kao ljudi. Plesni klub Natalija i Ivica postigao je uspehe zahvaljujući stručnosti, upornosti i istrajnosti.Osvojili smo 31 titulu državnog prvaka (u standardnim, latino-američkim i kombinaciji).Na međunarodnim turnirima osvojili smo 89 medalje: 47 zlatne, 27 srebrne i 15 bronzanih. Bili smo vice šampijoni 1997 i više puta finalisti najvećeg svetskog takmičenja u Blekpulu.Godine 1994. učlanili smo Jugoslaviju u svetsku međunarodnu plesnu federaciju (IDSF).Osvojili smo prvu zlatnu medalju u istoriji jugoslovenskog sportskog plesa na Otvorenm prvenstvu Danske u Kompenhagenu 1995. Organizovali smo turnir BELGRADE OPEN — Trofej mira 1996. na kome su učestvovali plesači iz 21 zemlje i turninr BELGRADE OPEN 2001. uz učešće 17 zemalja…

Privatni časovi

Pored redovnih tečajeva, mnogi se odlučuju i na privatne časove, koji podrazumevaju da imate trenera samo za sebe sa kojim radite na određenim problemima, željama i dobijate tačno zacrtan rezultat. Da li je to rad na određenim mišićima, ili jednostavno pravilno držvanje, želja da u plesu budete što bolji, svakako je dobar način da brzo napredujete.Kada je u pitanju vrhunski ples bez individualnih časova je nemoguće napraviti rezultate. Oni znatno podižu novi plesa u tehničkom i koreografskom smislu. Namenski su prilagođeni jedinki ili plesnom paru. Časovi se održavaju u dogovoru sa trenerima sportskog plesa Tanjom i Ivicom Došenović.U poslednje vreme postoji veliko interesovanje da pojedinac ili par za kratko vreme nauče da plešu. Dovoljno je da nam se javite i kažete svoje želje, a na nama je da sve osmislimo i da vas naučimo željenom plesu.Studio izlazi u susret mladencima koji žele prvi ples da odigraju profesionalnim koracima. Prvi ples je jedan od najčešćih i najviše isčekivanih običaja na samom venčanju. Tradiocionalno za prvi ples se pleše bečki valcer, no sve češće mladenci odabiru engleski valcer, bluz, latino-američke plesove ili neobične i zanimljive plesovi pune koreografije i iznenađenja.

Team building

Poboljšajte kvalitet života i međuljudske odnose u Vašoj organizaciji kroz Team Building: Plesno podučavanje i animacija zaposlednih, stvaranje prirodnog kontakta i lepog odnosa.Zašto baš ples? Jednostavno jar donosi zadovoljstvo. Ako ste ispunjeni, energetski, umno otvoreni i rad je produktivniji.Kako kroz ples stvaramo timski rad? Ples vas navodi da svoje pokrete uskladite sa partnerovim, što je metafora rada. Kada uz to dadate muziku, dobro raspoloženje i fizičku aktivnost, dobijete idealan trening za podizanje timskih kapaciteta Vaše organizacije.Za ljude iz Vaše firme formiramo grupu u Vašem ili našem prostoru.Skoro svako od nas, bar potajno, zamišlja svoje telo u dopadljivom ritmičnom pokretu. Osim poboljšanja psiho-fizičkog stanja i svih naših životnih delovanja, plesno znanje je nezaobilazan deo kulturnog čoveka. U studiju se uče latinoamerički, standardni, senzualni i ostali plesovi.U našem ili Vašem prostoru, organizujemo plesnu edukaciju i animaciju, uz takmičenje koje uvek donosi smeh i zadovoljstvo.U našem prostoru organizujemo Team Building, a ukoliko želite možemo da organizujemo posluženje, plesni program, angažujemo muzičare, fotografa, snimatelja…Upotpunite život, ulepšajte poslovne susrete i povećajte radne sposobnosti kroz ples. Zadivite svoje partnere (poslovne i one druge) svojom pojavom i umećem!

Kulturno-zabavne manifestacije

I pored toga što živimo u jedno novo doba, koje menja koordinate ponašanja, druženja, zabave, plesa, ljubavi, nema nikakvog razloga da balovi, kao manifestacija igre i lepote, prestanu da postoje. Zato se, kao plesna institucija, trudimo da sve te dobre, stare i univerzalne vrednosti negujemo kroz ples i balove koje organizujemo sa punom pažnjom i sa mnogo ljubavi. Uvek smo vodili računa da ambijent na balu bude prijatan i topao. Da naši gosti znaju da smo zaista počastvovani njihovim prisustvom.Sve je počelo 1988. godine, kada smo upriličili prvi posleratni bal, u Domu JNA. Tokom godina smo se trudili da ove manifestacije odražavaju izvesnu simboliku i budu u tesnoj vezi sa nekim, za nas značajnim događajima. Vremenom, oni su postali značajni deo istorije Plesnog studija „Natalija i Ivica“. Ideja je bila da se vrati sećanje na tradiciju koju smo nekada imali, budući da je Srbija bila jedna od prvih zemalja koja je organizovala dvorske balove.Tako su nastali „Bal u čast prijema Jugoslavije u Međunarodnu federaciju sportskog plesa (IDSF)“, „Bal balova“, „Bal šampiona“, „Plavi bal“, „Bal vina i velikih visina“, „Bal osuđenog na snove“, „Bal nade“, „Svetosavski bal“, „Bal Evropa pleše sa nama“, „Novogodišnji bal“ i mnogi drugi.Zahvaljujući uspešnoj organizaciji ovih manifestacija, dobili smo poziv da budemo suorganizatori „Bala na vodi“ u okviru dana muzike u Parizu 2003. godine. Tada smo uspostavili saradnju sa internacionalnom školom „Jelena Anžujska“ i poslednjih godina zajedno učestvujemo u organizaciji „Svetosavskog bala“ na brodu (Bateaux Mouches) na Seni, uz prisustvo velikog broja uglednih zvanica.Balove smo u Beogradu uglavnom organizovali u Medija centaru “Odbrana“ (bivši Dom JNA), Domu Garde i najpoznatijim ovdašnjim hotelima, a od nedavno i u našoj predivnoj svečanoj sali. U programu su uvek učestvovali vrhunski muzičari („Stari Lavovi“ Vojislava Simića, „Mambo stars“, „Svilen konac“ i dr.), najkvalitetniji domaći i svetski plesni parovi, Balet Narodnog pozorišta, Ansambl narodnih pesama i igara „Kolo“, Vita Balet iz Ukrajine i mnogi drugi.Volimo ova plesna okupljanja, jer su ona najbolja prilika da se primeni znanje stečeno u plesnoj školi, da se uživa u plesu, muzici i divnoj atmosferi. Na balovima smo izgrađivali prijateljstva, ostvarivali lepe kontakte i uživali u ljubavi. To želimo i vama.

Zakaži svoj prvi čas

Ako imate bilo kakvo pitanje ili želite da saznate više o nama, tu smo na raspolaganju 

Upis Nedelja 29.01 u 17h

Email

info@plesniklub.rs

Telefon

064/294-7005

Zapratite nas

Scroll to Top