Jedna od najstarijih pLesnih škola u Beogradu

Plesom kroz život

Zakaži svoj prvi čas besplatno
Po Dogovoru

Privatni časovi

Individualno, u paru ili u manjoj grupi
5000 RSD / mesečno

Plesni Klub

Za takmičare u sportskom plesu
5000 RSD mesečno

Plesna škola

Za odrasle, decu školskog uzrasta i predškolce

porodnični popust: 8500 RSD

popust za studente: 4000 RSD

Po Dogovoru

Team building

Lep način Vašeg poslovanja

Kulturno-zabavne manifestacije

U našem izvanrednom i reprezentativnom prostoru organizujemo

Aktuelno:

Par reči o našim trenerima

Iskusni i profesionalni

U našoj školi rade vrhunski treniri obrazovani na fakultetu za sport i fizičku kulturu. Tanja Došenović je koreograf, umetnički i sportki direktor. Kao plesni sudija sudila je neke od najvećih svetskih turnira, a održala je i veliki broj međunarodnih seminara. Ivica Došenović trener sporta i sportskog plesa predsednik je plesnog kluba “Natalija i Ivica”.

Treneri

Galerija jedne od najboljih plesnih škola u Beogradu

Naša priča

O Školi

Plesna škola “Natalija i Ivica” želi da stečeno znanje podeli, umnoži, i pokloni svima kojima je ples način života kao i onima koji ga vide kao deo kulture i deo potrebe modernog čoveka.

Učinite prvi korak ka mestu ljubavi sreće i pravih vrednosti. Uz naše iskustvo i znanje svačiji ples može da raste i doživi lepotu. Ideja je da svim zaljubljenicima u pokret pokažemo put kojim bi trebalo da idu kako bi u skladu sa godinama i telesnim sposobnostima odredili želje i dostigli svoj maksimum.

Bavljenje plesom jedan je od najboljih načina da ne samo probudite svoju ženstvenost ili muževnost, već i da je smelo izložite pogledima okolini, pomaže da se oslobodite stidljivosti, steknete sigurnost u sebe i svoje telo, a pravilno držanje i elegantan hod nikako ne prolaze ne primećeno. Ples je više od pokreta tela u pratnji muzike. Svaki ples ima svoju priču, i mi u plesnoj školi “Natalija i Ivica” se trudimo da naše plesače naučimo da pokretom izraze svoje emocije i da ih prenesu partneru i publici.

O plesu

Ples je sport, umetnost, zdravlje, svojevrsna životna filozofija, vrsta rekreacije, relaksacije, opuštanja, estetike, komunikacije sa okolinom, suprotnim polom, i naravno, sa samim sobom.

Ples je jedna od najzdravihih i najlepših aktivnosti, zato puno znanja i truda pridajemo i deci i odraslima. Želja nam je da svi steknu zdrave navike, da se deca pravilno razvijaju i uočavaju prave vrednosti, a da odrasli imaju lepši i kvalitetniji stil života. A kako je ples deo opšte kulture svakog čoveka uporni smo da u svakom danu steknemo novog ljubitelja plesa. Ples podiže samopouzdanje, daje nam osećaj sreće i zadovoljstva, aktivira svaki mišić u telu.

 

Na tome radimo od svog osnivanje 11. aprila 1986. Do sada smo naučili više od 20 hiljada polaznika da plešu, a ostvarili smo i vrhunske rezultate na domaćoj i međunarodnoj sceni. 

Zahvalnice i preporuke

"Drago mi je što je jedna u početku mala beogradska plesna škola, “Natalija i Ivica”, dala tolko izvrsnih parova i postala kamen temeljac budućeg razvoja sportskog plesa Jugoslavije."
Rudi Hubert
generalni sekretar IDSF-a.
"Plesni studio “Natalija i Ivica” je revolucionarni klub zbog ritma, tehnike i muzike."
Sergej Koročanski
potpredsednik Ukrainska federacije za sportski ples
"Ivica i Tanja su tata i mama za ples!"
Fredi Polaij
svetski poznat trener

Pitanja i Odgovori

  • Da, naravno, to je deo našeg posla!
  • Ležerna odeća i čista obuća su dovoljne za početak.
  • Za početni nivo je potrebno od 3 do 4 meseca.

Zakaži svoj prvi čaš

Ako imate bilo kakvo pitanje ili želite da saznate više o nama, tu smo na raspolaganju 

Email

Adresa

Telefon

Zapratite nas

Scroll to Top